Contact

CV monteur Groningen

Al ruim 15 jaar is de organisatie achter InstallatieDeals actief als Installateur in Groningen. Momenteel bestaan wij uit drie breed opgeleide monteurs op onder andere het gebied van; cv installaties, loodgieters werk, elektrische installaties, zonnepanelen, dakbedekking en zink werk in zowel renovatie als nieuwbouw projecten.
Het grote voordeel van een totaal installateur uit Groningen is dat wij u volledig kunnen ontzorgen en dat u slechts één aanspreekpunt heeft. Op die manier hopen wij u beter en sneller van dienst te kunnen zijn.

Keurmerken en certificaten

Wij zijn ons bewust van de gevaren die hedendaagse techniek met zich mee brengt. Om die reden leggen wij de focus van het werk op veiligheid, zowel voor de monteurs als voor de klant.
Sinds 2014 draagt ons moederbedrijf het Sterkin en SEI keurmerk. Sterkin gaat steeksproefgewijs alle aangesloten monteurs af, wanneer er gebreken aan het licht komen wordt zowel de klant als de monteur ingelicht. De Installateur wordt vervolgens éénmaal in de gelegenheid gesteld het gebrek op te heffen. Wanneer dit niet gebeurd wordt een bedrijf geschrapt van de lijst. De lat ligt dus hoog! Klik hier om meer te lezen over Sterkin.

Al onze CV monteurs beschikken al jaren over VCA, dit stellen wij als harde eis aan al ons personeel. Dit voorkomt gevaarlijke situaties op de werkvloer en houdt ons scherp.

Neem contact met mij op

 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in noord Nederland
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals.nl
  Ommelanderstraat 11
  9791 LG Ten Boer

  050 - 204 17 50
  info@installatiedeals.nl