Contact

Heeft ú ons al voorbij horen komen?

Dat bedoelen we natuurlijk niet letterlijk! En toch zou het zomaar kunnen, sinds 1 Oktober 2017 zijn wij dagelijks  te horen op RTV Noord.

RTV Noord

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 19:00 geopend voor al uw vragen.

Voor storingen kunt u altijd, 24/7 bellen naar:   050 – 204 1750  én  06 – 52207103

Direct online regelen

Over ons

Al ruim 18 jaar is de organisatie achter InstallatieDeals actief als Installateur in Groningen. Momenteel bestaan wij uit drie breed opgeleide monteurs op onder andere het gebied van; CV installaties, loodgieters werk, elektrische installaties, zonnepanelen, dakbedekking en zink werk in zowel renovatie als nieuwbouw projecten.
Het grote voordeel van een totaal installateur uit Groningen is dat wij u volledig kunnen ontzorgen en dat u slechts één aanspreekpunt heeft. Op die manier hopen wij u beter en sneller van dienst te kunnen zijn.

 

> Lees meer 

Werk impressies

Werkgebied

Ons dagelijks werkgebied beslaat de gehele provincie Groningen, Noord Drenthe en Oost Friesland. Of u nu hulp nodig hebt met uw CV ketel, warm water of elke andere technische klus, wij staan elke dag voor u klaar!

werkgebied InstallatieDeals

Keurmerken en Certificaten

Wij zijn ons bewust van de gevaren die hedendaagse techniek met zich mee brengt. Om die reden leggen wij de focus van het werk op veiligheid, zowel voor de monteurs als voor de klant.
Sinds 2014 draagt ons moederbedrijf het Sterkin en SEI keurmerk. Sterkin gaat steeksproefgewijs alle aangesloten monteurs af, wanneer er gebreken aan het licht komen wordt zowel de klant als de monteur ingelicht. De Installateur wordt vervolgens éénmaal in de gelegenheid gesteld het gebrek op te heffen. Wanneer dit niet gebeurd wordt een bedrijf geschrapt van de lijst. De lat ligt dus hoog!

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws binnen de installatie wereld? Wilt u weten wat als installateurs bezig houdt? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar onze nieuwste klussen?

Dit alles en nog veel meer kunt u maandelijks lezen op ons blog! Via onze Facebook pagina wordt u op de hoogte gehouden wanneer er een nieuw artikel is verschenen. Heeft u vragen naar aanleiding van een van onze artikelen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

> Veel lees plezier! 

Laat ons contact met u opnemen

Na het invullen van onderstaande formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals B.V.
  Oosterstraat 1
  9771AP Sauwerd - Groningen

  050 - 204 17 50
  Info@InstallatieDeals.nl