CV Ketel installateur Groningen

CV ketel Installateur InstallatieDeals

Úw CV ketel Installateur uit Groningen

Een storing in uw CV ketel komt nooit gelegen. Gelukkig kunt u bij ons rekenen op snelle en vakkundige hulp, zowel bij het oplossen van elke storing of het plaatsen van een nieuw verwarmingstoestel.

CV storing? Of meer weten? Bel 050 – 204 1750

Cv ketels gaan gemiddeld 12 á 15 jaar mee. Op deze leeftijden gaan ketels vaak een stuk minder zuinig verwarmen door slijtage aan allerlei onderdelen. Ook wordt de kans op storingen een stuk groter. Nieuwe HR-ketels zijn ontworpen met duurzamere materialen die vaak lichter, duurzamer en efficiënter zijn. Hierdoor bespaart in stookkosten én onderhoudskosten.

Bekijk ons aanbod eens

Wij zijn al jarenlang erkend dealer van zowel Nefit als Remeha CV toestellen. Hierdoor beschikken onze monteurs over een ruime kennis en ervaring. Uiteraard installeren en onderhouden wij  ook gewoon elk ander merk en type CV ketel.

Bekijk eens wat wij u zoal te bieden hebben!

Een passende CV ketel capaciteit

In de loop van de jaren veranderen uw wensen op het gebied van wonen. Denk hierbij aan het aanleggen van een mooie grote badkamer met een stortdouche, u heeft daardoor een hogere warm water vraag. Gezinsuitbreiding is een ander voorbeeld van een verandering in uw huidige woonsituatie. U bent dan vaker thuis en daardoor brandt de ketel vaker.

Door te kiezen voor een CV ketel met de juiste capaciteit stookt een stuk zuiniger.

Remeha E-twist

Met de slimme Remeha eTwist thermostaat heeft u dag en nacht controle over uw verbruik, waar u ook bent. Vanaf uw telefoon is uw CV ketel binnen handbereik. Naast het bedienen is er nog zoveel meer mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld het jaarlijks gasverbruik inzien en dat vergelijken met afgelopen jaren. Of de thermostaat laten bedienen via uw GPS locatie. Dan bedenkt de thermostaat alvast dat u thuis wilt komen in een verwarmde kamer.

Besparen op stookkosten door modulering

De huidige generatie CV ketels stookt op een zogenaamde modulerende wijze. Ze kunnen zelf inschatten op welk niveau ze dienen te branden. Bij grote warmte vraag branden deze CV ketels harder dan wanneer er maar een beetje verwarmd hoeft te worden.

Oude CV ketels branden met het aan/uit principe, 100% aan of 100% uit. Doordat de ketel geleidelijker verwarmd voelt een stuk aangenamer aan in uw woning. Ook bespaart u op deze manier gemakkelijk tientallen euro’s per jaar!

Met een slimme thermostaat kunt u dag en nacht besparen! 

Waarde verhoging van uw woning

Misschien staat u op het punt om uw huis in de verkoop te zetten, of u bent dit in de toekomst van plan. Dan kan het interessant zijn om te investeren in een nieuwe CV ketel. Een oudere CV ketel is vaak een van de grotere onderhandelings punten van de kopers. Als er niets op aan te merken is verdiend u dit gemakkelijk weer terug.

Daarnaast kunt u tot die tijd genieten van het extra stukje comfort en de lagere stook kosten!

Minder storingen en minder onderhoud – Meer veiligheid

Nieuwe CV ketels zijn tegenwoordig uitgerust met allerlei elektronische beveiligingen. Zo meet de ketel zelf wanneer er een rookgas lekkage optreed in het toestel zelf en wanneer er brand dreigt te ontstaan. Wanneer dit lijkt te gebeuren slaat de ketel automatisch in storing.

Storingen komen bij CV ketels onder 3 jaar nauwelijks voor, bij slechts 2 van de 10 nieuwe ketels. Daardoor kunt u er voor kiezen om een simpeler onderhoudsabonnement af te sluiten. Meer zekerheid, minder kosten.

 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals B.V.
  Oosterstraat 1
  9771AP Sauwerd - Groningen

  050 - 204 17 50
  Info@InstallatieDeals.nl