CV ketel onderhoud Groningen

 

CV ketel onderhoudsabonnement Groningen en omgeving

U staat waarschijnlijk niet dagelijks stil bij het onderhoud van uw CV ketel. Toch is dit iets wat zowel voor uw CV-installatie als voor uw gezondheid van groot belang is. Uw CV ketel produceert een geurloze uitlaatgas die levensgevaarlijk kan zijn in geval van achterstallig onderhoud. Koolmonoxide is een gas dat u liever kwijt dan rijk bent en daarom is regelmatig CV ketel onderhoud van het grootste belang. Ook brandt een goed onderhouden en afgestelde CV ketel tot wel 15% zuiniger!

Altijd snelle en goede service gehad aan mijn ketel 'Alfred Heikens'

Altijd snelle en goede Service gehad aan mijn CV ketel ‘Alfred Heikens’

CV ketel onderhoud, controle en reparatie

Laat daarom uw CV ketel jaarlijks controleren en onderhouden. Hiermee voorkomt u niet alleen technische storingen maar ook gevaarlijke situaties krijgen geen kans. Regelmatig onderhoud van uw CV-installatie bevordert bovendien de levensduur van uw ketel. Wij bieden u daarvoor twee verschillende contract mogelijkheden aan. Hierbij heeft u de keuze uit alleen het jaarlijks onderhoud van uw CV-installatie en als u meer zekerheid wilt hebben is het mogelijk om een contract af te sluiten waarbij u ook een beroep op onze dienstverlening kunt doen in geval van storingen én het jaarlijks onderhoud. Het spreekt voor zich dat u ons ook kunt inschakelen voor inspecties en eenmalig onderhoud aan uw CV ketel.

Ja, ik wil een onderhoudsabonnement voor mijn CV ketel!

Na het invullen van onderstaande gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Tijdens ons eerste bezoek zullen we u nog vragen om het één-jarige abonnement te ondertekenen.

Nieuwe CV ketel

Soms zijn de hoge reparatiekosten niet meer de moeite waard. De gemiddelde CV ketel heeft een levensduur van 12 tot 15 jaar, in deze catagorie wordt de kans op dure storingen steeds groter. Wij bieden al onze klanten scherpe prijzen voor een nieuwe ketel.

CV ketel prijzen

 

 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in noord Nederland
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals.nl
  Ommelanderstraat 11
  9791 LG Ten Boer

  050 - 204 17 50
  info@installatiedeals.nl