CV Ketel installateur Groningen

CV ketel kopen CV ketel onderhoud

De keuze en voordelen van een nieuwe CV ketel

Geconfronteerd worden met een kapotte CV ketel is geen pretje, zeker niet als blijkt dat u geen andere keuze heeft dan het laten installeren van een volledig nieuwe ketel. CV ketels hebben helaas niet het eeuwige leven en u doet er goed aan om tijdig na te denken over het vervangen van uw bestaande verwarmingstoestel. Nieuwe, moderne CV ketels gaan gemiddeld zo’n 12 tot 15 jaar mee alvorens ze vervangen dienen te worden. Indien u ervoor kiest om uw ketel eerder te laten vervangen door een CV ketel installateur dan kan dit op jaarbasis een flinke kostenbesparing opleveren. Reparaties en mogelijke lekkages aan oudere toestellen kunnen immers voor stress en ongewenste rekeningen zorgen. Wij adviseren u graag voor de installatie van een nieuwe C.V. ketel, neemt u gerust contact hiervoor op.

‘Remeha CV ketel in Ten boer ‘Tiggelhal”

CV ketels Tiggelhal ten boer

Kies voor installatie door een betrouwbare CV ketel installateur

Het laten installeren van een nieuwe CV installatie door een CV ketel installateur brengt diverse interessante voordelen met zich mee.

1. Grotere capaciteit i.v.m veranderende woonsituatie

Uw woonsituatie verandert. In de loop van de tijd veranderen uw wensen op het gebied van wonen. Dit kan zitten in de installatie en aanleg van een mooie luxe badkamer waarbij de vraag naar warm water toeneemt. Gezinsuitbreiding is een ander voorbeeld van een verandering in uw huidige woonsituatie. Door te kiezen voor een CV ketel met een grotere capaciteit waarbij nog kracht overblijft, kan uw woning op een meer zuinige manier gestookt worden.

2. Besparen op de kosten van uw CV ketel

U wilt meer comfort. De huidige generatie CV ketels stookt op een zogenaamde modulerende wijze. Ze kunnen zelf inschatten op welk niveau ze dienen te branden. De ketel zal op ongeveer 20% of 30% branden wat een stuk zuiniger is dan de oudere ketels die ofwel volledig aan of uit staan. U kunt hiermee op vrij eenvoudige wijze honderden euro’s per jaar op de energiekosten besparen.

3. Lagere maandelijkse energiekosten door te besparen op uw energierekening

Lagere maandelijkse energiekosten. Dit kan een van de belangrijkste redenen zijn om de aanschaf van een nieuwe CV ketel te overwegen. Besparen op de energierekening gaat nu eenmaal makkelijker met een moderne HR ketel dan met de oudere ketels.

4. Waardeverhoging woning

Door te investeren in een nieuwe HR ketel kan dit de waarde van uw woning doen stijgen. Als u op het punt staat uw woning in de verkoop te zetten kan het de moeite waard zijn om uw huidige, oude CV eerst te vervangen.

Neem contact met mij op

Kies voor installatie door een officiële CV ketel Dealer van Nefit en Remeha

Onze onderneming is al jarenlang erkend dealer van zowel Nefit als Remeha CV toestellen. Hierdoor beschikken wij over een ruime kennis en ervaring van deze diverse typen toestellen van de twee fabrikanten. Uiteraard kunt u bij ons ook andere merken CV ketels laten onderhouden en professioneel laten installeren.

 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in noord Nederland
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals.nl
  Ommelanderstraat 11
  9791 LG Ten Boer

  050 - 204 17 50
  info@installatiedeals.nl