Dakbedekking Groningen

Lekkages voorkomen met dakbedekking

Nieuwbouwwoningen worden na het opbouwen van de muren eerst volledig waterdicht gemaakt. Voor de kwaliteit van de woning is het droog blijven van groot belang. Lekkages kunnen daarbij gemist worden als kiespijn. Het dak is daarbij van doorslaggevend belang. De juiste opbouw is zowel bij nieuwbouwdaken als bij daken die gerenoveerd worden noodzakelijk. Onze onderneming werkt met materialen van Royal, wereldwijd een van de meest gekende fabrikanten van bitumen. Uiteraard adviseren wij u graag over de diverse opties en mogelijkheden naast bitumen.

Professioneel aangebrachte dakbedekking bespaart u een hoop zorgenVraag naar de mogelijkheden voor Dakbedekking in Groningen!

EPDM Dakbedekking

Wellicht heeft u recent iets gehoord over EPDM daken. Dit materiaal is al reeds 20 jaar op de markt maar begint pas de laatste tijd aan naamsbekendheid te winnen. Onbekend maakt helaas nog altijd te vaak onbemind. Als onderneming vinden wij het belangrijk om te durven investeren in nieuwe materialen en andere technieken. EPDM is een duurzaam materiaal en heeft een levensduur van gemiddeld 50 jaar. Gewone bitumen dakbedekking gaat ongeveer 20 jaar mee. Door te kiezen voor EPDM dakbedekking kiest u voor een materiaal dat lang mee gaat en bovendien relatief goedkoop is.

Groen dak aanleggen

Duurzaamheid en milieuvriendelijk bouwen hebben de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Zo is het tegenwoordig mogelijk om uw woning van een groendak te voorzien. Naast een bijdrage aan een beter milieu komt het ook de levensduur van uw dak ten goede. Een groendak gaat gemiddeld 3 keer langer mee dan de standaard mogelijkheden. Zo heeft uw nieuwe bitumen dak een levensverwachting van 60 jaar en als u de keuze maakt voor EPDM bedekking nog langer. Groene daken hebben buiten een langere levensduur nog andere voordelen. Zo kunt u energie en kosten besparen door een groen dak.

Groen dak en zonnepanelen in Groningen width=Zonnepanelen leveren meer stroom met een groendak

Neem contact met mij op

Voor een vrijblijvende afspraak of offerte

Energie en kosten besparen met een groen dak

1

Een groendak levert u energiebesparing op. In de winter maanden wordt uw woning extra geïsoleerd en in de zomer wordt de warmte buiten gehouden. Hierdoor kan de besparing op uw energierekening oplopen tot 40% op jaarbasis.

Groendak isoleertS’ winters blijft de warmte hangen en zomers blijft het lekker koel.

2

De onderliggende laag van een groendak, waaronder EPDM en bitumen, wordt in levensduur verlengd. Bovendien draagt u bij aan een betere leefomgeving voor insecten en vogels.

3

Lucht en regenwater worden door een groendak gezuiverd van rondvliegend stof en andere deeltjes die anders in het riool terecht zouden komen. Dit wordt nu gebruikt als compost voor uw groendak.

4

Heeft u zonnepanelen? Deze hebben baat bij een lage temperatuur wat door het opwarmen van het dak in de zomermaanden niet altijd mogelijk is. Een groendak heeft als voordeel dat de temperatuur van een plat dak aanmerkelijk wordt verlaagd. Gewone dakbedekking kent regelmatig temperaturen van 80o Celsius, een groendak laat de warmte niet verder oplopen dan zo’n 30o Zonnepanelen kunnen hierdoor tot 20% meer rendement opleveren.

 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals B.V.
  Ommelanderstraat 11
  9791 LG Ten Boer - Groningen

  050 - 204 17 50
  Info@InstallatieDeals.nl