Dakisolatie Groningen

Kosten besparen door dakisolatie in Groningen?

Heeft u wel eens gedacht aan dakisolatie? Ruim één derde van de verloren warmte in uw huis gaat via het dak en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Met dakisolatie voorkomt u dit verlies van warmte en stookt u minder, wat dus al snel veel geld oplevert. Volgens een onderzoek van milieu centraal is dak isolatie te vergelijken met een rendement van 9% op uw spaarrekening.

Dak-isolatie

Wat kost dakisolatie?

Dit verschilt natuurlijk per dak, het hangt af van isolatiedikte en dakopbouw. Isoleren is altijd maatwerk en zal per situatie verschillen. Het isoleren van een dak levert gemiddeld genomen al snel tussen €400,- en €500,- per jaar op en is daarmee een van de betere investeringen in uw huis.

Welk materiaal wordt er gebruikt voor dakisolatie?

Wij gebruiken PIR isolatie platen voor zowel platte als hellende daken. Door de zeer hoge isolatie waarde van dit materiaal kunnen we zowel vanaf binnen als buiten minimale diktes aanbrengen waardoor er minimale ruimte verloren gaat. PIR dak isolatie is afgewerkt met een aluminium meerlagen folie wat de plaat een zeer nette afwerking geeft.
PIR-isolatie
Neem contact op

 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in noord Nederland
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals.nl
  Ommelanderstraat 11
  9791 LG Ten Boer

  050 - 204 17 50
  info@installatiedeals.nl