Elektricien

Erkend Elektricien in Groningen

van der Doorn InstallatieDeals

Bent u op zoek naar een erkend en ervaren elektriciën? Bij ons zit u helemaal goed! Wij hebben inmiddels bijna 20 jaar ervaring met het aanleggen en onderhouden van elektrische installaties. Of het nu gaat om het vervangen van een stopcontact, het aanbrengen van zonnepanelen of het renoveren van uw woning, wij helpen u van A tot Z.

Storing? Of meer weten? Bel 050 – 204 1750

Bent u opzoek naar een elektricien, dan is onze ervaring een waardevolle aanvulling bij uw klus.

Laat onze adviseur contact met u opnemen!

BRANDMELDERS

Brand- en rookmelders kunnen levens redden! Nauwkeurig aangelegde installaties zijn daarom van levensbelang. De complete installatie, jaarlijkse controle op vervuiling of de aanleg van een geheel brandmeldcentrale is bij ons in goede handen. Het jaarlijks testen van uw rookmelders is erg belangrijk in verband met vervuiling van het oog.

brandmelder installateur

Laadpalen elektrische auto

Tegenwoordig is het helemaal Hot om milieu bewust te rijden en leven, een elektrische auto hoort daar dus ook bij! Maar wat hoort er bij die elektrische auto? Stroom! En aangezien dat opladen niet al te snel gaat doen we dat het liefst s’nachts en thuis, mét een eigen laadpaal.

laadpaal elektrische auto

Zonnepanelen installateur

Zonnepanelen laten installeren in Groningen is een hot item! De aanbiedingen vliegen u daardoor ook om de oren, de ene  aanbieder is nog goedkoper dan de ander. Toch is het van belang om verder te kijken dan prijs. Levensduur, garanties, realistische opbrengsten, verzekering en veiligheid zijn geen zaken om naast u neer te leggen. InstallatieDeals levert alleen panelen en omvormers van Europese makelij met bijbehorende CE certificaten.

Lees meer >

zonnepanelen

Elektrische CV ketels

We hebben nog een kleine 10 jaar te gaan met het Groningse gas en dan is het op! Investeren in een nieuwe gas gestookte CV ketel kan daardoor een minder goede keuze zijn dan een elektrische CV ketel aan te schaffen. Zeker in combinatie met zonnepanelen kan het lonen om eens te kijken naar deze mogelijkheid. Meer weten? Neem contact met ons op of vul bovenaan de pagina het contact formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

elektrische cv ketel

Groepenkast vervangen

In een groot deel van de oudere huizen in Nederland worden nog oude bakelieten groepenkasten gebruikt met daarin ouderwetse stoppen. Vaak is hier door de jaren heen flink aan geknutseld en uitgebreid, waardoor het er ook niet veiliger op geworden is. Met een nieuwe, goed geïnstalleerde bent u verzekerd van een veilige en goedwerkende installatie.

Weet u niet zeker of uw eigen groepenkast nog wel voldoet? Laat u kosteloos door ons adviseren!

groepenkast
 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals B.V.
  Oosterstraat 1
  9771AP Sauwerd - Groningen

  050 - 204 17 50
  Info@InstallatieDeals.nl