Gas water en Elektra

Totaal installateur Groningen en omstreken

Als het gaat over de installatie van verlichting, CV ketels, badkamers of keukens dan valt of staat dit met gedegen werkzaamheden die deskundig uitgevoerd worden. Onbehoorlijk installatiewerk kan regelmatig lijden tot ongewenste problemen zoals lekkages en kortsluiting met alle gevolgen en ongelukken van dien.

Loodgieter  Evert Jongsma –  ‘Uitstekend werk’

Gebruik van hoogwaardige producten

Een goede installatie van zowel gas, elektra, riolering en water begint met het gebruik van hoogwaardige producten. Wij raden u als klant aan om te kiezen voor producten die reeds hun kwaliteiten hebben bewezen. Zo wordt er door ons ingekocht bij onafhankelijke leveranciers die mede adviseren in de keuze voor bepaalde producten. Op regelmatige basis werken wij onze ervaring en kennis van producten bij door afspraken en productkennis op te doen bij de diverse fabrikanten. Zo kunnen wij al onze klanten verzekeren van goede kwaliteitsproducten.

Werken met de juiste gereedschappen

Goed uitgevoerde werkzaamheden verdienen goed gereedschap. Door gebruik te maken van het juiste gereedschap wordt iedere klus tot in de finesses uitgevoerd. Onze monteurs voeren de gas, elektra, riolering en water werkzaamheden uit met de gepaste gereedschappen waardoor het eindresultaat verbetert wordt. Bovendien is het werken met goed materiaal een stuk prettiger en vaak ook sneller zodat u zeker bent van een uiterst gedegen afwerking.

Gecertificeerd personeelGecertificeerd elektricien    Onze monteurs zijn VCA gecertifceerd!

Neem contact met mij op

De geschikte werkomstandigheden

Waar gewerkt wordt kunnen zich op de meest onverwachte momenten gevaarlijke situaties voordoen. Een monteur kan vergeten de stroom volledig uit te schakelen of iemand schiet uit met een zaag en/of schroevendraaier. Graag creëren we voor onze monteurs de meest veilige werkomstandigheden, zo is het dragen van S3 geïsoleerde werkschoenen een vereiste. Daarnaast ziet u onze monteurs met een veiligheidsbril en gehoorbescherming. Onze medewerkers worden jaarlijks bijgeschoold zodat u zeker weet dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals B.V.
  Ommelanderstraat 11
  9791 LG Ten Boer - Groningen

  050 - 204 17 50
  Info@InstallatieDeals.nl