Intergas Kombikompakt HRE eco CW5

Intergas Kombikompakt HRE eco CW5

De Intergas KombiKompakt HR eco CW5 is de nieuwste en zuinigste serie van Intergas. De HReco onderdelen zijn uitsluitend gemaakt van duurzame en hoogstaande materialen. Dit levert door de jaren heen een behoorlijke besparing op qua onderhoud en energieverbruik. Met de zeer zuinige A-label pomp bent u verzekerd van een duurzaam toestel.

Bekijk hieronder de video

Nederlandse fabrikant

Intergas Verwarming is een pionier op het gebied van CV ketels. Al ruim 50jaar perfectioneert Intergas verwarmingsketels. Sinds het begin van de jaren ’90 hebben ze een leidende positie ingenomen met de ontwikkeling van HR CV ketels. De Kombi Kompakt HR CV ketel is al vele jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels.

Offerte aanvragen

Na het invullen van onderstaande formulier neemt een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Hij zal u dan voorzien van een vrijblijvende offerte. Heeft u nog vragen over de aanschaf? Stel ze gerust tijdens ons gesprek.

Onze voorwaarden
Algemene installatie voorwaarden / aanvullende Service en onderhoud voorwaarden

 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals B.V.
  Oosterstraat 1
  9771AP Sauwerd - Groningen

  050 - 204 17 50
  Info@InstallatieDeals.nl