Veiligheidskeuringen en elektrotechnische installaties

Reparaties, renovatie en nieuwbouw installaties in Groningen

U kunt bij onze gecertificeerde elektrotechnische installatie onderneming terecht voor reparatie, renovatie en nieuwbouw installaties. De focus binnen onze onderneming ligt op veilige en betrouwbare elektra installaties. Dagelijks voeren wij werkzaamheden uit aan groepenkasten, ventilatiesystemen, elektrische vloerverwarming, intercom systemen en andere voorkomende elektronische klussen in en om uw woning. Uiteraard beschikken onze elektricien’s over VCA certificaten maar ook NEN-1010 en NEN-3140 zijn aanwezig.

Veiligheid staat voorop bij keuringen en elektrotechnische installaties

Voordat onze monteurs bij u, als klant, aan de installatie en werkzaamheden beginnen wordt er eerst een overzicht gemaakt van de huidige situatie. Dit om zowel de veiligheid van onze medewerkers als uzelf te kunnen waarborgen. De ervaren ogen van onze medewerkers zien doorgaans direct of een installatie al dan niet aan de juiste voorschriften voldoet. Gedurende het uitvoeren van de keuringen en elektrotechnische installaties wordt er bijna nooit met spanning gewerkt. De stroom wordt op de plaats waar de werkzaamheden worden uitgevoerd uitgeschakeld.

Veiligheidskeuringen NEN-1010 en NEN-3140

Binnen onze onderneming is er sinds 2015 een keurmeester elektrotechnische laagspanningsinstallaties tot 1000V werkzaam. Door een toenemend aantal verzekeringen worden de eisen van zowel ondernemingen als particulieren steeds strikter. De vraag naar jaarlijkse keuringen van elektrotechnische installaties neemt mede hierdoor toe. Een goed gekeurde elektrotechnische installatie betekent immers vaak een lagere verzekeringspremie. Onze keurmeester verstrekt na de uitgevoerde veiligheidskeuringen een keuringsrapport zodat u in geval van brand kunt aantonen dat uw installatie aan de vereiste normen voldeed.

sterkin-logo

Wilt u meer weten? Vraag gerust naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte op maat.

Neem contact op

 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals B.V.
  Ommelanderstraat 11
  9791 LG Ten Boer - Groningen

  050 - 204 17 50
  Info@InstallatieDeals.nl