Loodgieter

Erkend Loodgieter in Groningen

van der Doorn InstallatieDeals

Als u op zoek bent naar een ervaren loodgieter in de provincie Groningen dan bent u bij van der Doorn Installatietechniek aan het juiste adres! Wij verrichten alle werkzaamheden die u mag verwachten van een echte loodgieter. Zo installeren wij bijvoorbeeld; gas installaties, waterleiding installaties, hemelwater afvoersystemen en verhelpen wij diverse problemen met uw riolering.

Storing of Lekkage? Bel 050-3022746

Bent u opzoek naar een Loodgieter, dan is onze ervaring een waardevolle aanvulling bij uw klus.

Laat onze adviseur contact met u opnemen!

Water installaties

Ook voor het installeren van koud en warm water leidingen kunt u bij ons terecht. Een nieuwe badkamer met een luxe stortdouche of een nieuwe whirlpool bubbelbad valt of staat met een degelijk aangelegd waterleiding systeem. Door onze jarenlange ervaring zijn wij ook nog eens het juiste adres voor legionella bestrijding.

Hierbij zijn onze certificeringen uw garantie.

loodgieter water

Gas installaties

Bij loodgieter werkzaamheden hoort ook het installeren, onderhouden en controleren van gas installaties. van der Doorn Installatietechniek is een erkend bedrijf en kan u verzekeren van een veilig gas systeem. Naast het aanleggen van elke gas installatie zijn wij ook gecertificeerd om deze installaties te keuren. De kwaliteit en veiligheid van elke gasinstallatie is ook voor u belangrijk.

Van der Doorn Installatietechniek verzorgt de complete installatie en behandelt alle storingen.

gas installateur

Riolering

Slecht aangelegde of verzakte riolering kan tot dagelijkse ergernissen leidden. Onze loodgieters hebben de kennis en kunde om deze problemen definitief voor u op te lossen. Hierdoor kunt u weer met een rustig gevoel water weg spoelen. Ook voor verstoppingen kunt u bij ons terecht. Met gespecialiseerde apparatuur zorgen wij ervoor dat uw riolering weer in topstaat verkeerd.

riolering verstopt

Centrale verwarming

De monteurs van InstallatieDeals helpen u op elk gebied van centrale verwarming. Het is fijn om thuis te komen wanneer het behaaglijk is en op de zaak is een aangenaam klimaat plezieriger werken.  Alles dat te maken heeft met de centrale verwarming is mogelijk bij ons. Van installatie van een CV ketel, boiler, thermostaatkranen, radiatoren, tot en met het aanbrengen en vervangen van volledig stookruimtes.

Lees meer >

CV ketel Tiggelhal ten boer

Zonneboiler installateur

Duurzame energiebronnen in je huis aanbrengen is de nieuwe trend. De aanbiedingen vliegen u daardoor ook om de oren, de ene  aanbieder is nog goedkoper dan de ander. Toch is het ook van belang om verder te kijken dan prijs. Levensduur, garanties, realistische opbrengsten, verzekering en veiligheid zijn geen zaken om naast u neer te leggen. van der Doorn Installatietechniek levert alleen collectoren die voldoen aan de strengste eisen.

Lees meer >

zonnecollector
 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals B.V.
  Oosterstraat 1
  9771AP Sauwerd - Groningen

  050 - 204 17 50
  Info@InstallatieDeals.nl