Nefit Proline NXT CW5

Nefit Proline NXT CW5

De nieuwe Nefit Proline NXT CW5 is nóg zuiniger en uitgebreider dan de oude Proline. Als u een compacte en energiezuinige CV ketel zoekt dan is Nefit ProLine NxT echt iets voor u. Het is de kleinste en de meest compleet uitgeruste HR-combiketel in zijn klasse. Hij past vrijwel overal en levert prestaties van formaat. In vele opzichten een klasse beter dan vergelijkbare CV ketels.

Bekijk hier de video

Bewezen techniek in een nieuwe generatie

Met enkele honderdduizenden geïnstalleerde Proline NXT toestellen mag er inmiddels wel gesproken worden over een bewezen techniek. Toch is de Proline CV ketel een voor de nieuwe generatie. Naast dat hij op gewoon aardgas brandt, brandt hij ook op Biogas en bijgemengd gas van buiten Nederland. Met dit toestel geniet u van optimaal comfort en gaat u nóg zuiniger met energie om.

Offerte aanvragen

Na het invullen van onderstaande formulier neemt een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Hij zal u dan voorzien van een vrijblijvende offerte. Heeft u nog vragen over de aanschaf? Stel ze gerust tijdens ons gesprek.

 Ik ga hierbij akkoord met de algemene voorwaarden

Onze voorwaarden
Algemene installatie voorwaarden / aanvullende Service en onderhoud voorwaarden

 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals B.V.
  Oosterstraat 1
  9771AP Sauwerd - Groningen

  050 - 204 17 50
  Info@InstallatieDeals.nl