Over ons

Wie is InstallatieDeals

InstallatieDeals is opgericht door Lars van der Doorn. Samen met zijn vader (Richard) en broer (Sten) die beidden werkzaam zijn bij zusterbedrijf ‘van der Doorn Installatietechniek‘ vormen zij de drijvende kracht achter het InstallatieDeals team.

De bedrijfsnaam geeft weer waar wij ons op willen richten; snel en degelijk werk, vaste prijzen en altijd een goede aanbieding. Gewoon een goede Deal dus!

Samenwerking

Wij werken als familie bedrijf nauw samen. Hierdoor kunnen we gemakkelijk personeel uitwisselen in drukke en minder drukke tijden om u nóg sneller en beter van dienst te kunnen zijn.

Nog een voordeel van deze samenwerking is de gedeelde ervaring en kennis. Hierdoor kunnen de bedrijven samen vrijwel elke technische klus aan, groot én klein.

van der Doorn InstallatieDeals

Sten van der Doorn (links) en Lars van der Doorn (rechts)

De toekomst

Wij zien de toekomst positief tegemoet. In de afgelopen jaren zijn wij van eenmanszaak uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een minimale bezetting van drie gedreven monteurs. Wij zijn onze klanten en partners enorm dankbaar voor het rotsvaste vertrouwen dat in ons is gesteld en hopen dit nog lang waar te mogen maken.

U kunt én mag dus nogal wat van ons gaan verwachten!

CV ketel Installateur InstallatieDeals
 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals B.V.
  Oosterstraat 1
  9771AP Sauwerd - Groningen

  050 - 204 17 50
  Info@InstallatieDeals.nl