Remeha Calenta CW5

Remeha Calenta CW5

Wilt u altijd en overal in huis snel van grote hoeveelheden warm water gebruik kunnen maken? Dan is de Remeha Calenta de ideale ketel voor u! Een innovatief stukje techniek, een goed doordacht ontwerp en talloze praktische toepassingen die deze ketel zeer servicevriendelijk maken. De Calenta CV ketels horen niet voor niets tot de modernste en meest zuinige HR-CV ketels.

Snel en geruisloos warm

Een van de grootste voordelen van de Calenta is de korte opwarmtijd. De ketel is voorzien van een unieke en uiterst compacte warmtewisselaar van gegoten aluminium. Een kenmerk van deze Ultra Responsive Heat Exchanger is de zeer korte opwarmtijd. Hierdoor kan de CV ketel extreem snel warmte leveren aan de radiatoren. En ook snel royale hoeveelheden warm water produceren met een stabiele temperatuur.
De Remeha Calenta CV ketel zorgt daarnaast voor een geruisloze verwarming. Zonder stromingsgeluiden in het CV systeem.

Offerte aanvragen

Na het invullen van onderstaande formulier neemt een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Hij zal u dan voorzien van een vrijblijvende offerte. Heeft u nog vragen over de aanschaf? Stel ze gerust tijdens ons gesprek.

 Ik ga hierbij akkoord met de algemene voorwaarden

 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals B.V.
  Oosterstraat 1
  9771AP Sauwerd - Groningen

  050 - 204 17 50
  Info@InstallatieDeals.nl