Remeha Tzerra Plus CW4

Remeha Tzerra Plus CW4

 

De Remeha Tzerra Plus CW4 is nóg zuiniger en uitgebreider dan de gewone Tzerra.  Zo heeft de nieuwe Tzerra Plus bijvoorbeeld een zeer energiezuinige en modulerende pomp. Door deze zuinige pomp kan de jaarlijkse besparing oplopen tot wel €50. Daarnaast behoren eventuele stromingsgeluiden in uw radiatoren tot het verleden.

Extreem klein, Enorme prestaties

De Remeha Tzerra is een combiketel, dat houdt in dat hij zowel voor warm water als verwarming kan zorgen. U kunt kiezen uit drie Tzerra uitvoeringen, welke het beste bij uw situatie past hangt af van uw woning en hoeveel warm water u gebruikt. Een stort douche heeft bijvoorbeeld meer warm water nodig dan een gewone douchekop. De meest gekozen uitvoering is de Tzerra CW4. Of u nu een grote vrijstaande woning heeft of een klein appartementje, er is altijd een Remeha Tzerra die bij u past.

Kwaliteit van formaat

Een van de grote voordelen van deze Remeha CV ketel is dat hij vrijwel overal in huis te plaatsen is. In de Tzerra Plus zijn alle belangrijke technieken geïntegreerd in vier vooraf geteste basiscomponenten. Met als resultaat een ketel van uitzonderlijke kwaliteit en een bijzonder formaat.

Andere type Tzerra’s

Laat ons een passende en vrijblijvende offerte aan u uitbrengen

 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals B.V.
  Oosterstraat 1
  9771AP Sauwerd - Groningen

  050 - 204 17 50
  Info@InstallatieDeals.nl