Riolering verstopt in Groningen

Riolering verstopt in Groningen?

Wanneer uw riolering verstopt of lek is komt u met onaangename zaken als stank en lekkage te zitten. Onze onderneming legt zowel nieuwe riolering systemen aan bij nieuwbouw- als renovatieprojecten. Naast het aanleggen van rioleringen kunt u ook ons op rekenen in geval van verstoppingen en/of lekkages als gevolg van onder meer verzakkingen of verkeerde beugeling. Ook voor het leegzuigen van een onder gelopen kruipruimte en het (her)bestraten van trottoirs en opritten kunt u bij ons terecht.

riolering verstopt

Verstopping opsporen met camera inspectie

Als u te maken heeft met afvoerkanaal problemen dan kunt u van ons verwachten dat we uw bekijken met een inspectie camera. Deze camera is geschikt om de binnenzijde van rioleringsbuizen te bestuderen en problemen te lokaliseren. Door het probleem te bekijken weten onze medewerkers vaak direct welke stappen er genomen moeten worden. Als het probleem duidelijk is dan wordt er een inventarisatie gemaakt van zowel de werkuren als de benodigde materialen die nodig zijn om het afvoerkanaal te repareren. De beelden die tijdens de riool camera inspectie gemaakt worden, worden desgewenst vastgelegd op een USB-stick. U kunt ons altijd vragen om een volledig rapport inclusief beeldmateriaal.

riool-inspectie-camera

Neem contact met mij op

Wij kunnen helpen met het ontstoppen van uw riolering in Groningen en omgeving.

Vieze luchtjes door verstopte riolering? Snel opgelost met nevelinspectie!

U kent het vast wel, vieze vervelende luchtjes die op de een of andere manier door uw riolering verspreid worden. Deze hinder vindt vaak zijn oorzaak in een breuk of niet goed afgewerkte afvoerkanaal. Door middel van nevel inspectie waarbij er rook in het riool wordt gespoten kan dit probleem op snelle en betaalbare manier worden opgelost. De rook komt immers naar buiten op de plaats waar de verbinding open is en daar wordt het probleem direct verholpen.

riool-rook-inspectie-2

 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals B.V.
  Ommelanderstraat 11
  9791 LG Ten Boer - Groningen

  050 - 204 17 50
  Info@InstallatieDeals.nl