Vloerverwarming

Vloerverwarming installateur in Groningen?

Vloerverwarming wordt steeds vaker samen genoemd met energiezuinig verwarmen en een comfortabel gevoel. Het grote voordeel van vloerverwarming is dat de afgegeven warmte op een gelijkmatige manier door de woning wordt verspreid. Deze warmte is bovendien constant waardoor u een behaaglijk gevoel krijgt zelfs bij een lagere verwarmingstemperatuur. InstallatieDeals geeft u graag goed advies dankzij onze jarenlange ervaring als vloerverwarming installateur.

Het installeren van vloerverwarming

Vloerverwarming kan op meerdere manieren geïnstalleerd worden. Zo is het mogelijk om een bestaande vloer van vloerverwarming te voorzien. Dit wordt dan aangebracht op de vloer, waardoor uw vloer als het ware verhoogd wordt. In bestaande bouw kan dit soms voor problemen zorgen ten aanzien van ramen en deuren.

Lagere stookkosten met het noppenplaat systeem

Vloerverwarming die volgens het noppenplaat systeem wordt bevestigd zorgt ervoor dat de vloerverwarmingsbuis in een geïsoleerde tempex plaat komt te liggen. Deze templex plaat zorgt ervoor dat de warmte niet naar beneden straalt. Het noppenplaat systeem is een van de meest zuinige manieren van vloerverwarming omdat de gemiddelde vloerdikte ongeveer 6 tot 8 centimeter bedraagt.

Noppenplaat vloerverwarmingZeer lage stook kosten

Infrezen vloerverwarming bestaande vloer

Renovatie en verbouwing van bestaande vloeren geeft vaak een beperking in de maatvoering. Deze ligt immers al vast bij onder meer deuren en kozijnen. Hierdoor wordt er steeds vaker gekozen om bij dit soort projecten de vloerwarming in de bestaande vloer te frezen. Dit brengt naast een besparing op de aanlegkosten ook een voordeel mee want er hoeven geen bouwkundige wijzigingen aan de constructie toegebracht te worden. Nadeel is wel dat ingefreesde vloerverwarming soms minder efficiënt is omdat de vloer over de gehele dikte opgewarmd wordt. De opwarmtijd ligt bij dit systeem hoger en op momenten dat het zonlicht op de vloer schijnt kan de temperatuur in huis snel oplopen naar ruim 25o Celsius.

Vloerverwarming frezen      Vloerverwarming frezen      Vloerverwarming frezen

Benieuwd geraakt naar de mogelijkheden die wij bieden als vloerverwarming installateur? Vraag ons naar de voorwaarden en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.
Neem contact op

 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in noord Nederland
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals.nl
  Ommelanderstraat 11
  9791 LG Ten Boer

  050 - 204 17 50
  info@installatiedeals.nl