Koper- en zinkwerk

Zinken of koperen dakgoten vervangen in Groningen?

Daar waar steeds nieuwe en meer moderne technieken worden toegepast is ook een keerzijde waarneembaar. Investeren in oude ambachten als het werken met materialen als zink en koper verdient door de toenemende vergrijzing aandacht. Al onze monteurs kunnen naar volledige tevredenheid uw dakgoten vervangen. Een van onze medewerkers is bovendien bezig om zijn diploma ‘zink meester’ te behalen. De resultaten in de vraag naar dit oude ambachtschap overstijgen onze verwachting.

koper-dakgoot-2

Zink- en koperwerk op maat

Zink en koperwerk vindt u terug in de keuze van een dakgoot. Waar zink de overhand heeft wint het ouderwetse koper langzaam aan steeds meer terrein. Voornamelijk oude stads huizen en boerderijen die in originele staat gerenoveerd worden krijgen steeds vaker koper toegepast bij dak bekleding, dakgoten, regenpijpen en dekkers. Wij kunnen al uw ornamenten op maat maken waardoor het water buitenshuis wordt gehouden en de gevel van uw woning een lust voor het oog is.

Naast het feit dat onze medewerkers koper op een deskundige manier afwerken kunt u ook voor zink materialen rekenen op een professionele werkwijze. Dit kan zowel strak en modern als meer ambachtelijk zijn. Van zink worden door ons zinken dekkers, volledige dakbekleding en dakgoten gemaakt. Zink is in aanschaf een stuk voordeliger dan koper en daarmee kiezen de meeste mensen voor zink.

koper-dakgoot

Neem contact met mij op

Voor een vrijblijvende afspraak of offerte

Duurzame dakgoten met acht jaar garantie

De medewerkers van InstallatieDeals hebben een ruime materiaal kennis. Er wordt door ons alleen gewerkt met gecoat zink en koper dat door gekende fabrikanten wordt geproduceerd. De degelijkheid van de materialen verlengt de gemiddelde levensduur met 30%. Onze zinkproducten gaat doorgaans 15 à 20 jaar langer mee dan standaard het geval is en bij koper betreft het zelfs 40 jaar. U krijgt overigens 8 jaar volledige garantie!
zinken-dak

 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in Provincie Groningen
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals B.V.
  Ommelanderstraat 11
  9791 LG Ten Boer - Groningen

  050 - 204 17 50
  Info@InstallatieDeals.nl