Zonneboiler installeren in Groningen?

Zonneboiler kopen met subsidie

Normaal gesproken verwarmen we water met gas of elektriciteit, maar waarom niet met de zon? Met een zonneboiler bent u verzekerd van warm water, dag en nacht. Het is goed voor het milieu én op termijn voor uw portemonnee. Ook zijn er momenteel zeer interessante subsidie mogelijkheden!
Vraag advies

zonnecollector

Wat is een zonnecollector?

Eigenlijk is het een heel simpele techniek, een zonneboiler bestaat uit twee delen. Het ene deel ligt op uw dak en vangt de energie van de zon op, dit heet de collector. De collector lijkt op een normaal zonnepaneel. Het andere onderdeel bevind zich binnen naast de CV ketel, dit is het zonneboiler voorraadvat. In de collector zit een vloeistof die opgewarmd wordt door de zon, deze vloeistof geeft de warmte weer over op het water in het voorraadvat. Wanneer u dan warm water tapt uit de kraan zal het water uit het vat eerst gebruikt worden. Pas als dát op is zal de ketel het over nemen en dat bespaart natuurlijk enorm veel gas!

zonneboiler-opstelling

Lagere energie rekening door zonne-energie

Hoeveel u jaarlijks kunt besparen hangt af van uw warm water gebruik en de grote van de installatie. Met een kleine installatie bespaart u in ieder geval 190 kuub gas en bij een grotere boiler rondom 260 kuub gas. Dat komt dus al snel neer op een besparing van €114,- tot wel €156,- per jaar! Zonne energie is gratis.

Neem contact op

 • Diensten

 • Daarom Installatiedeals

  24/7 Service in noord Nederland
  Hoogwaardige producten
  Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
  Persoonlijke service
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Duidelijke afspraken
 • Contactgegevens

  InstallatieDeals.nl
  Ommelanderstraat 11
  9791 LG Ten Boer

  050 - 204 17 50
  info@installatiedeals.nl